Връщане / Замяна

Ако желаете да върнете/замените закупен продукт, може да го направите в 14 дневен срок от датата на получаване, без значение каква е причината за връщането/замяната. Това може да направите при условие, че не е нарушен търговският вид на продукта. Под "ненарушен търговски вид" се има предвид, че продуктът трябва да е във вида в който сте го получили, без никакви следи от употреба и пакетиран в оригиналната си опаковка/кутия.

 

Ако желаете да върнете/замените обувки, то те трябва да са само разопаковани за проба на чиста и мека настилка.

 

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!

  • Не подлежат на връщане/замяна продукти с видими следи от употреба!
  • Не подлежат на връщане/замяна обувки, при които има следи от замърсяване по подметката, токовете, стелката или външната част на обувките.
  • Не подлежат на връщане/замяна чорапогащниците. Поради хигиенни съображения и цялостната безопасност на нашите клиенти, закупени чорапогащници не могат да бъдат върнати/заменени.

 

Препоръчваме Ви да се възползвате от опцията „ПРЕГЛЕД И ТЕСТ” при получаването на продукта. Преди да платите наложеният платеж на куриера, може да прегледате и пробвате продукта. Ако не сте удовлетворени, може да върнете пратката веднага на куриера, като заплатите само куриерските разходи в двете посоки. Ние имаме договори със Спиди и Еконт за преференциални цени на куриерските услуги, от които автоматично се възползват и нашите клиенти в случай на връщане на пратката след преглед и тест в момента на получаването ѝ в офис или от куриер.

други офиси, няма да други офиси, няма да офиси, няма да приемани!!!

Разходите по връщането са за сметка на клиента, освен в случаите на установен дефект разбира се!

 

 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ЗА ВЪРНАТИ ПРОДУКТИ

 

Ако върнатите от Вас продукти отговарят на условията по-горе, ние ще Ви възстановим сумата за тях веднага. Възстановяването на суми става само по банов път. Ние ще се свържем с Вас за да уточним IBAN на банова сметка и име на титуляр. Възстановяването на сумата обикновенно отнема до 1 работен ден, но при всички положения не повече от 3 работни дни.

 

 

Моля при желание да върнете или замените продукт, свържете се с нас на тел. 0889 068 548 и ние с радост ще Ви съдействаме.