Често задавани въпроси (FAQ)

Какви са размерите на обувките за танци?

Всички модели в сайта ни имат таблица с размери  на самия продукт. В случай че не откривате такава, можете да направите запитване по имейл или да се свържете с нас на посочения телефонен номер.

Мога ли да направя поръчка без регистрация?

Не е необходимо да имате профил, за да направите поръчка в сайта ни. Чрез секцията бърза поръчка ще можете бързо и лесно да поръчате само като попълните един телефонен номер, за да може нашия екип да се свърже с вас. Все пак ако имате регистрация, ще можете да следите историята на направените от Вас поръчки.

Колко ще ми струва доставката?

При всяка направена поръчка ще бъде добавена цена за доставка, която се определя от това къде искате да получите стоката (от офис на куриерската фирма или чрез куриер на адрес, посочен от вас). Работим с куриерски фирми Спиди и Еконт.

Как да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн с регистрация или без регистрация в сайта ни, както и да поръчате на наш консултант на телефон 0889 068 548.

При успешно направена поръчка ще получите имейл с информация за поръчката. За по- бърза обработка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт.

Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона само ако е необходимо допълнително уточнение на поръчката.

Мога ли да направя рекламация или замяна?

ОНЛАЙН магазин Dancelinе.bg дава възможност, ако не сте удовлетворени от закупени продукти да ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване при условие, че не е нарушен търговският им вид. Под "ненарушен търговски вид" се има предвид: целостта на опаковката, липсата на следи от използване както на подметката и тока, така и на каишките за закопчаване. Продуктът трябва да е неизползван и само разопакован за проба в домашни условия на мека и чиста настилка.  Разходите по връщането са за сметка на клиента!

Не забравяйте, че при получаването на продукта може да се възползвате от опцията „ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”. Тоест преди да платите наложеният платеж, може да прегледате и пробвате продукта и ако не сте удовлетворени, връщането става веднага като заплатите и доставката в обратната посока, по този начин ще избегнете процедурата по връщането.

Не подлежат на връщане стоки с видими следи от употреба!

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Изпратете продукта обратно с наложен платеж /стойността на продукта/, с опция преглед, на адрес: гр. Варна, Офис на Спиди-офис 832-Варна-Левски(кв.)2

поличател: Фейтфул ЕООД

тел. 0889 068548.
Пратки изпратени до други офиси, няма да бъдат приемани!няма да бъдат приемани!!!

Разходите по връщането са за сметка на клиента! Моля да ни информирате за желанието си да върнете или замените определен артикул, като се свържете с нас на тел. 0889/068548

Приемат се пратки, върнати в 14 дневен срок, след датата на получаването!

При установяване на дефект, разходите по връщането или замяната са за сметка на магазина!

Стоки подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са ползвани или преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи тяхната цялост, както и премахване на вътрешни и външни етикети/. При установяване на щета нанесена от ваша страна, стоката Ви се изпраща за ваша сметка!

Имат ли гаранция обувките?

Според българското законодателство гаранцията на обувките официално е 1 месец.

От наши преки наблюдения и опит знаем, че продуктите, които предлагаме, имат срок на ефективно и пълноценно използване много повече от година при интензивно и правилно експлоатиране. 

Какъв е срокът на доставка?

Ние доставяме поръчаните от вас стоки до 3 работни дни от датата на поръчката и вашето потвърждение. Времето за реализация и доставка на поръчките не включва съботите, неделите и празничните дни. 

Какъв е произходът на обувките?

Всички налични в сайта обувки са с директен внос от Китай. Материалите, от които се изработват, са с гарантирано качество и произход. Всички марки се внасят директно от производителите. Гарантираме уникална издържливост при сравнително по-ниска цена.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас