Често задавани въпроси (FAQ)

Как да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн с или без регистрация в сайта по еидн от следните начини:

  • Стандартна поръчка:  Изберете продукт -> Добавете го в кошницата -> Отворете вашата кошница и натиснете бутона "Поръчай" -> Въведете вашите данни за контакт и вашият адрес -> Изберете начина на доставка (до адрес или до офис на куриер), както и куриерската фирма (Спиди или Еконт) и натиснете бутона "Поръчай"
  • Бърза поръчка (без формалности): Изберете продукт -> Въведете вашият телефонен номер и натиснете бутона "Бърза поръчка" -> Ние ще се свържем с Вас за да уточним подробностите.
  • Поръчка по телефон: Просто се обадете на телефон 0889 068 548 и ние ще оформи поръчката Ви.

При успешно направена поръчка ще получите имейл с информация за поръчката.
За по-бърза обработка, моля попълнете правилно данните за доставка и контакт.

Ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката.

Мога ли да направя поръчка без регистрация?

Не е необходимо да имате регистрация, за да направите поръчка в сайта.

 

Чрез регистрацията в сайта, ще можете да следите историята на направените от Вас поръчки, но тя не е задължителна.

Какъв е срокът на доставка?

Ние доставяме поръчаните от вас стоки до 3 работни дни от датата на поръчката и вашето потвърждение. Времето за реализация и доставка на поръчките не включва съботите, неделите и празничните дни.

 

Правим всичко възможно да обработим и доставим пратките експресно, като в 99% от случаите доставката става на следващия работен ден, ако поръчката е направена до 15:00ч.

Колко ще ми струва доставката?

Към всяка направена поръчка се добавя цената за доставка.

 

Цената за доставка се калкулира автоматично от системата, след като изберете начина на доставка, който предпочитате (до адрес или до офис на куриер), както и куриерската фирма (Спиди или Еконт).

 

Вие ще видите калкулираната цена за доставка и ще можете да промените начина на доставка преди да потвърдите поръчката.

Какви са размерите на обувките за танци?

Всички модели в сайта имат таблица с размерите в изображенията на продукта.

 

В случай, че не откривате такава, можете да направите запитване по имейл или да се свържете с нас на телефон 0889 068 548.

Как да върна / заменя продукт.

Връщането/замяната на продукт закупен от Danceline.bg е изключително лесно. Просто се свържете с нас на тел. 0889 068 548 и ние с радост ще Ви съдействаме.

 

Ако желаете да върнете/замените закупен продукт, може да го направите в 14 дневен срок от датата на получаване, без значение каква е причината за връщането/замяната. Това може да направите при условие, че не е нарушен търговският вид на продукта. Под "ненарушен търговски вид" се има предвид: целостта на опаковката, липсата на следи от използване, както на подметката и тока, така и на каишките за закопчаване. Продуктът трябва да е неизползван и само разопакован за проба в домашни условия на чиста настилка.

 

Не подлежат на връщане стоки с видими следи от употреба!

 

Не забравяйте, че при получаването на продукта може да се възползвате от опцията „ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”. Преди да платите наложеният платеж на куриера, може да прегледате и пробвате продукта. Ако не сте удовлетворени, може да върнете пратката веднага на куриера, като заплатите само куриерските разходи в двете посоки. Ние имаме договори със Спиди и Еконт за преференциални цени на куриерските услуги, от които автоматично се възползват и нашите клиенти в случай на връщане на пратката след преглед и тест в момента на получаването в офис или от куриер.

други офиси, няма да други офиси, няма да офиси, няма да приемани!!!

Разходите по връщането са за сметка на клиента, освен в случаите на установен дефект разбира се!

 

Моля при желание да върнете или замените продукт, свържете се с нас на тел. 0889 068 548 и ние с радост ще Ви съдействаме.

 

Имат ли гаранция обувките?

Според българското законодателство, гаранцията на обувките е 1 месец.

От преки наблюдения и опит знаем, че нашите обувки имат срок на ефективно и пълноценно използване много повече от година при интензивно и правилно експлоатиране.

Какъв е произходът на обувките?

Всички обувки за танци на сайта ни са произведени в Китай по пръчка и специално за Danceline.bg. Материалите от които се изработват са с гарантирано качество и произход. Всички обувки се внасят директно от производителя след завишен качествен контрол.

Гарантираме Ви добро качество и издържливост при сравнително ниска цена.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас